6 οφέλη μιας online παρουσίας
- 23/02/2022 -

Μήπως ακόμα σκέφτεσαι να δημιουργήσεις την δική σου ιστοσελίδα? Ορίστε 6 οφέλη μιας online παρουσίας που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την σωστή απόφαση.

1. Θα δημιουργήσεις αξιοπιστία στο προϊόν/υπηρεσίες σου

Στη σημερινή ψηφιακή αγορά, οι επιχειρήσεις χωρίς website, δημιουργούν την αίσθηση ότι είναι λιγότερο αξιόπιστες, ότι έχουν κάτι να κρύψουν ή ότι ο επιχειρηματίας δεν ενδιαφέρεται αρκετά για την επιχείρησή του ώστε να μπει στη διαδικασία να δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα.

2. Οι αγοραστές ξεκινούν από το Διαδίκτυο

Η χρήση ψηφιακών καναλιών αυξάνεται συνεχώς. Ακόμα κι αν καταλήξουν να αγοράζουν από ένα φυσικό κατάστημα, είναι πιο πιθανό να ξεκινήσουν την αναζήτησή τους στο διαδίκτυο.
Πραγματοποιούν πρώτα την έρευνα τους για διάφορους λόγους, για να συγκρίνουν τιμές, να συγκρίνουν επωνυμίες, να αναζητήσουν κριτικές πελατών κλπ. Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι πιθανοί αγοραστές θα βρουν τα προϊόντα σας είναι να έχετε μια διαδικτυακή παρουσία.

3. Θα αποκτήσεις συγκριτικό πλεονέκτημα

Θα αποκτήσεις σημαντικό προβάδισμα σε σχέση μα άλλες επιχειρήσεις αντίστοιχου αντικειμένου που δεν διαθέτουν ιστοσελίδα ενώ θα μπορείς να ανταγωνιστείς με ίσους όρους όσες ήδη έχουν.

4. Θα αυξήσεις τις  πωλήσεις σου

Ποιος δεν θέλει να δει τις πωλήσεις του να αυξάνονται? Η αύξηση των πωλήσεων είναι απολύτως απαραίτητη και κάνει την επιχείρησή σου να συνεχίζει να είναι υγιής, βιώσιμη και συνεχώς καλύτερη.

5. Πληροφορίες των πελατών

Ένα πλεονέκτημα των διαδικτυακών πωλήσεων που ίσως δεν έχετε σκεφτεί είναι το πόσο εύκολο είναι να συλλέγετε, να μετράτε και να ενεργείτε με βάση τα δεδομένα των πελατών σας. Αν θέλετε να εστιάσετε στην εμπειρία των πελατών, τότε πρέπει να έχετε τα δεδομένα των καταναλωτών σας. Η διαδικτυακή πώληση σας επιτρέπει να συλλέγετε από πρώτο χέρι δεδομένα παρακολουθώντας τις αλληλεπιδράσεις των πελατών. Ο ιστότοπος σας Θα γίνει μία πηγή ανατροφοδότησης για ενεργές πληροφορίες, πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να στοχεύσετε σε ένα πλήθος καταναλωτών που θα ενδιαφέρονται για το προϊόν/υπηρεσίες σας.

6. Αποκτάς πρόσβαση σε μία τεράστια αγορά 24/7

Αντί να περιμένεις τον πελάτη να ακούσει για εσένα ή να σε μάθει από κάποιον γνωστό του, τι καλύτερο από το να υπάρχεις σε μία πολύ μεγαλύτερη αγορά όπου κάποιος μπορεί να σε βρει από την άνεση του καναπέ του, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα?
Και μην ξεχνάς, η ποιότητα της ιστοσελίδας σου αντικατοπτρίζει την ίδια σου την επιχείρηση και την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών σου.

 

Η Fellowship Digital προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Έχοντας έναν καινοτόμο τρόπο εργασίας, καταργούμε το περιττό κόστος, προσφέροντας χαμηλότερες τιμές από άλλες παρόμοιες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η ομαδική μας κουλτούρα είναι ανοιχτή και θετική στο να μοιραζόμαστε ιδέες και να τις υλοποιούμε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία.

 

Spread the love

Εχετε μια καλη ιδεα;

ή εαν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία.

Let's Talk

Do you have a great idea?