Σκέφτεστε να κάνετε την δικιά σας ιστοσελίδα;
- 15/12/2021 -

4 ΒΑΣΙΚΑ TIPS για τις Μικρές Επιχειρήσεις

Ένας επαγγελματικός ιστότοπος είναι το πρόσωπο της επωνυμίας ή της επιχείρησής σας. Δεν θέλετε να αναλάβετε τον κίνδυνο να σχεδιάσετε πρόχειρα τον ιστότοπο της επιχείρησής σας. Όλα όσα βλέπει και χρησιμοποιεί ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά μελετημένο και άρτια εκτελεσμένο. Για τις μικρές επιχειρήσεις, συνιστούμε τα ακόλουθα στοιχεία σχεδίασης ιστότοπου. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

1. Εστίαση στον οπτικό σχεδιασμό

Η χρήση εικόνων υψηλής ανάλυσης κατά το σχεδιασμό ενός ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας καθώς προσελκύουν αμέσως την προσοχή των χρηστών, μεταφέρουν την πραγματική αξία του περιεχομένου και απλοποιούν περίπλοκες έννοιες. Οι χρήστες μπορούν να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες από τις εικόνες και να τις διατηρήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κατά τη χρήση εικόνων, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι της υψηλότερης ποιότητας και να εμφανίσετε τον στόχο του προϊόντος. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε περιττές ή άσχετες εικόνες που δεν προσφέρουν καμία αξία στους πελάτες σας.

2. Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός (Responsive Design)

Από τότε που η Google κυκλοφόρησε το ευρετήριό της για κινητά, τιμωρεί ιστότοπους που δεν είναι φιλικοί προς τα κινητά. Αυτή η κίνηση πραγματοποιήθηκε μετά από αναζητήσεις σε κινητές συσκευές που ξεπέρασαν τις επιτραπέζιες αναζητήσεις και ο γίγαντας αναζήτησης δίνει μεγαλύτερη σημασία σε ιστότοπους που λειτουργούν άριστα σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Αυτό προσφέρει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία χρήστη/ καταναλωτή. Σας συνιστούμε να κάνετε το responsive design σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού του ιστότοπού σας.

3. Απλή πλοήγηση & Walkthrough

Το μενού πλοήγησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός ιστότοπου και ο μόνος τρόπος για τους χρήστες να περιηγηθούν στον ιστότοπό σας. Επομένως, πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα και χωρίς καμία ταλαιπωρία. Πρέπει να είναι προτεραιότητα σας. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ευανάγνωστους χαρακτήρες, τίτλους και κείμενα/συνδέσμους ώστε να διευκολύνετε τον επισκέπτη σας και να τον οδηγήσετε γρήγορα σ ‘αυτό που ψάχνει και μπήκε εξαρχής στη σελίδα σας.

4. Υποστηριξη

Ο ιστότοπός σας είναι η καρδιά της επωνυμίας σας. Είναι το πρώτο σημείο επαφής για τον οργανισμό σας. Μόλις τεθεί σε λειτουργία το έργο σας, η συνεχής υποστήριξη εξασφαλίζει στο έπακρο την επένδυσή σας και καθώς αλλάζει η επιχείρησή σας, θα πρέπει να υπάρχει άμεση επικοινωνία για να προσαρμόζονται ανάλογα όλες οι ρυθμίσεις που θα χρειαστούνε.

 

Η Fellowship Digital προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Έχοντας έναν καινοτόμο τρόπο εργασίας, καταργούμε το περιττό κόστος, προσφέροντας χαμηλότερες τιμές από άλλες παρόμοιες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η ομαδική μας κουλτούρα είναι ανοιχτή και θετική στο να μοιραζόμαστε ιδέες και να τις υλοποιούμε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία.

 

Spread the love

Εχετε μια καλη ιδεα;

ή εαν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία.

Let's Talk

Do you have a great idea?